Kérdése van gyermekével kapcsolatban? Segítünk!

Életmód tábor

Idén is megszervezésre kerül nyári kurzusunk: a Túlsúlyosak életmód javító kurzusa Szegeden, az SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika Gyermek-és Ifjúságpszichiátriai Osztályán.

Időpont: 2014. június 30-tól – 2014. július 11-ig

A túlsúlyosak életmód kurzusainak szállás és étkezési költségeit az osztály finanszírozza,  

de a további költségeket (belépőjegyek, utazási költség, élményfürdő, bakancsos kirándulás) a családnak kell fizetnie, mely kb. 20.000,-Ft-ba kerülne. Ezen táborba várjuk az olyan 12-18 éves korú, úszni tudó, súlytöbblettel rendelkező gyerekek jelentkezését, akik szeretnék a helyes étrend és testmozgás kultúráját elsajátítani.

Kérem a kedves Kollégát, hogy tájékoztassa betegeit, illetve a szülőket ezen kurzus lehetőségéről és a kurzusba való jelentkezés esetén, kérjük részvételi szándékukat jelezzék az ambulanciánkon Tóth Anitánál.

TELEFON: 62/549-624 – Email: [email protected]

CÍMÜNK: SZTE ÁOK Gyermek-és Ifjúságpszichiátriai Osztály, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 15.

A túlsúlyosak életmód kurzusában kb. 14 főt tudunk fogadni, így kérjük mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat.

A résztvevőknek a kurzus kezdete előtt tájékoztatót küldünk, valamint lesz egy előzetes orvosi megbeszélés a szülőkkel és a kurzusban részt venni vágyó gyerekekkel, családonként időpont egyeztetéssel – ez kb. 1 órás elfoglaltságot jelent. Itt esetleges kérdéseiket személyesen is feltehetik.